Uitgelichte partner: De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT)

De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) is dé belangenbehartiger van tandartsen, een snel groeiende beroepsorganisatie met een eigen geluid. Of het nu gaat om nieuwe tarieven, norminkomen, regelgeving of de toekomst van de mondzorg; op alle terreinen is de ANT een stevige onderhandelingspartner. Wij zetten ons in voor een beter imago van de beroepsgroep en blijven strijden tegen bureaucratie. De ANT staat voor vitale mondzorg met de tandarts als regisseur en voldoende ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast zal de ANT tegenwicht bieden aan de politiek, verzekeraars en andere organisaties, indien er onredelijke of onnodige eisen worden gesteld aan de tandarts. We zijn kritisch als het moet, en altijd constructief en bereid om samen naar oplossingen te zoeken. ANT staat voor de tandarts!

Daarnaast ondersteunen wij de tandarts met praktische tools, zoals protocollen, formulieren en contracten en adviezen om de tandarts te ontzorgen bij het omgaan met de huidige wet- en regelgeving.

Waarom betrokken bij Fordent?

De ANT heeft zich aangesloten als partner bij Fordent omdat de ANT mee wil denken over het proces en de wijze waarop buitenlandse tandartsen efficiënter kunnen integreren in Nederland. Hoe kunnen we deze tandartsen begeleiden in dit proces, welke problemen ervaren zij en waar lopen zij tegenaan. Als ANT willen wij een bijdrage leveren aan het verbeteren (waar nodig) en waarborgen van de tandheelkundige deskundigheid van deze groep collega’s. Vanwege het multidisciplinaire karakter van de participanten binnen deze samenwerking is Fordent een zinvol platform om de buitenlandse collega’s te ondersteunen een zinvolle en waardevolle bijdrage te leveren aan de mondzorg in Nederland.

Meer weten?

Heeft u vragen en wilt u graag meer informatie ontvangen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fordent Foreign Dentist Network