Koeleman accountants & belastingadviseurs

Koeleman accountants & belastingsadviseurs is een kantoor dat zich de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld als specialist in de gezondheidszorg. Binnen ons kantoor zijn wij in het bijzonder gericht op de sector mondzorg en verlenen wij onze diensten aan tandheelkundigen door heel Nederland.  Onder de sector mondzorg verstaan wij tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten, kaakchirurgen en praktijkhouders.

De mondzorgsector is de afgelopen jaren sterk  in beweging. Als kantoor vinden wij het daarom belangrijk om ons te specialiseren in deze sector. Denk hierbij aan de problematiek omtrent de Wet DBA,  de declaratieprocessen en de loonadministratie.

Behalve accountants- en belastingadvies werkzaamheden adviseren wij tandartsen ook in het kader van hun financiën, koop- en verkoop van praktijken en zijn wij sparringpartner voor alle ondernemersvraagstukken.

Als kantoor vinden wij het niet alleen belangrijk om terug te kijken naar het afgelopen jaar, maar ook om te sturen in het huidige jaar. Door een grote hoeveelheid informatie van al onze mondzorg klanten kunnen wij onze klanten aansturen en adviseren op allerlei gebieden. Prognoses en rapportages helpen de klant op deze manier om te sturen naar de toekomst, in plaats van terug te kijken naar het voorgaande jaar.

Koeleman accountants & belastingadviseurs wil zich wezenlijk onderscheiden door een gastvrij, persoonlijk contact met een grote betrokkenheid en een dienstverlening die zich kenmerkt door kwaliteit, vertrouwen en transparantie, een energieke en proactieve inzet, samenhang en efficiëntie, gastvrijheid en inlevingsvermogen.

Meer weten?

Heeft u vragen en wilt u graag meer informatie ontvangen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fordent Foreign Dentist Network