ABN AMRO actie Oekraïne

NIEUWS | 16-05-2022

ABN AMRO helpt Oekraïense vluchtelingen

ABN AMRO heeft ons laten weten dat zij hun vergoeding voor hun bijdrage aan Acta Quality Practice congres van zaterdag 23 april 2022 over zullen maken naar ons om te besteden aan hulp voor Oekraïense vluchtelingen in Nederland. Dit vinden we een erg mooi en hartverwarmend gebaar.

Dit is mede voortgekomen uit het initiatief dat in het kader van de vereniging van Iraans Nederlandse Tandartsen door bestuursleden en enkele leden van Fordent was gestart. Velen van deze Iraans Nederlandse tandartsen zijn tevens lid van Fordent en hebben ervaring(en) gehad met oorlogen en/of het ontvluchten van een land en kunnen zich maar al te goed inleven in de situatie van de Oekraïense vluchtelingen. Onder het motto ‘We have seen war, it’s hell!’ willen zij klaarstaan voor Oekraïense vluchtelingen en hebben zich bereid verklaard om onder andere gratis behandelingen aan te bieden aan de vluchtelingen bij pijnklachten en/of spoedgevallen.

Wij willen ABN AMRO en met name de medische afdeling en sector specialisten mondzorg in het bijzonder, hartelijk bedanken. Wellicht in overleg met KNMT, die de (tandheelkundige) hulp aan Oekraïense vluchteling coördineert, zullen we ervoor zorgen dat deze bijdrage goed terecht komt en zo goed besteed wordt.

Mocht u interesse hebben om zelf ook een bijdrage te leveren, dan horen wij dit graag. U kunt ons bereiken via de website van www.fordent.nl.