Leden­voordeel

Het motto van Fordent is: Samen staan we sterker! Wij zijn een coöperatie door tandartsen en voor tandartsen en hebben diverse voordelige deals gesloten met onze preferred partners.

Bel me terug

Ons motto:
Samen staan we sterker!

Wij zijn een coöperatie door tandartsen en voor tandartsen en hebben diverse voordelige deals gesloten met onze preferred partners. Dit zijn gevestigde, betrouwbare en in de praktijk geteste bedrijven, die in ruil voor volume en een groter marktaandeel, korting en voordeel bieden aan onze leden. Onze leden hebben veelal een jarenlange relatie met deze bedrijven.

Wij hebben onder andere deals en overeenkomsten op de volgende gebieden:

01.

Kleingoed

We hebben een overeenkomst gesloten met een gevestigd full-service depot. Deze overeenkomst omvat onder meer:

  • Laagsteprijsgarantie
  • Enkele procenten extra collectieve korting (afhankelijk van je huidige depot geeft dit gemiddeld 15 tot 20% besparing op je kleingoedbestellingen, met uitschieters naar 35%)
  • Periodiek speciale acties en aanbiedingen voor leden Fordent

02.

Educatie: opleiding en bijscholing

Onze liefde voor het tandartsvak betekent ook dat we altijd voor kwaliteit gaan. Zowel richting onze patiënten als richting onze leden en collega’s.

We zijn daarom op zoek gegaan naar een partner voor het opleiden en bijscholen van je complete team (balie-assistent, preventie-assistent, praktijkmanager, tandarts). We hebben daarbij gezocht naar een partij met een passend aanbod.

De opleidingen en cursussen die door onze partner worden aangeboden, zijn zeer scherp geprijsd en stuk voor stuk geaccrediteerd. De trainingslocaties liggen door heel Nederland, maar er kan in overleg ook op de praktijk worden lesgegeven.

De korting voor leden van Fordent kan oplopen tot 30%.

Daarnaast bieden we ook congressen aan, om zo ook de integratie tussen onze praktijken te stimuleren.

03.

Computers en accessoires

Onze preferred partner in computers en accessoires levert al jaren nieuwe en gebruikte elektronica voor onze leden. Deze artikelen zijn zeer scherp geprijsd en uitermate geschikt voor tandartspraktijken. Leden van Fordent krijgen een extra korting van 5 tot 8%.

04.

Preventie materialen

Omdat wij preventie hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij een samenwerking met de marktleider in preventie materialen. Een preferred partner waar we trots op zijn.  Dit bedrijf staat bekend om zijn producten van een zeer hoge kwaliteit. Zij hebben een breed assortiment van producten voor verschillende indicaties. Tandenstokers, Ragers, flos, mondspoelmiddelen, tandpasta’s, tandenborstels,… is slechts een greep uit wat ze te bieden hebben.

Hun team van vertegenwoordigers staat klaar voor jullie. Wensen jullie een eerste vrijblijvend contact of een intense opleiding van het hele team? Alles kan! Ook met samples geven ze de nodige ondersteuning aan jullie praktijk.

De zeer competitieve prijzen en speciale korting voor Fordent leden maken het plaatje compleet!

05.

Totale ontzorging op het gebied van wet- en regelgeving

Onze partner ontzorgt tandartspraktijken actief ten aanzien van hun wettelijke verplichtingen. Dit, om met een zo weinig mogelijke inspanning van uw kant conform te zijn op het gebied van de wettelijke eisen en kwaliteitsborging.

Naast het zijn van tandarts wordt u gehouden aan een breed en dynamisch wettelijk kader om uw praktijk te mogen voeren. Verplichtingen die o.a. voortkomen uit de Arbowetgeving, de Wet BIG, de Wet Geneeskundige behandelovereenkomst, de Wkkgz, maar ook specifieke wetgeving voor het gebruik van röntgenapparatuur, en bepalingen voor een adequate infectiepreventie en controle op drinkwaterkwaliteit in de praktijk.

Niet alleen brengen ze in kaart aan welke verplichtingen u moet voldoen, onze partner  ontzorgt tevens bij het in overeenstemming krijgen en houden van uw praktijk. Dit doen ze tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Leden van Fordent krijgen tot wel 20% extra korting!

Samen staan
we sterker!

Heeft u vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.