Introductie bijeenkomst Fordent

NIEUWS | 21-11-2022

Geannuleerde bijeenkomst

Beste collega’s en relaties,

Ondanks grote animo en enthousiasme onder de collega’s en relaties, delen we jullie bij deze mede dat we, na intensief overleg en tot onze spijt, hebben besloten om de bijeenkomst van 2 december te annuleren.

Dit willen we kort toelichten:

Dit heeft te maken met de hartverscheurende toestanden in Iran.

Zoals bij de meeste van jullie bekend, bestaat de “kern” van de leden van Fordent uit Iraans Nederlandse tandartsen. De meerderheid van de aanmeldingen en toezeggingen waren ook van deze groep collega’s.

De straten van Iran zijn al ruim twee maanden het toneel van massale protesten die steeds gewelddadiger worden onderdrukt. Slechts een fractie van de ontwikkelingen en berichten komt hier in het nieuws, maar de Iraanse gemeenschap is er dag en nacht mee bezig. Zo zijn er ook wekelijks demonstraties en protestacties van Iraniërs in het buitenland, waaronder ook in Nederland.

We krijgen de afgelopen dagen steeds meer signalen van onze collega’s dat, afgezien van de enorme psychische druk en preoccupatie met deze situatie, zulke acties bij de meeste de prioriteit zullen krijgen. Bovendien zijn er geen tekenen dat het rustiger wordt. Integendeel, het wordt alleen maar heftiger….

Gezien de bovenstaande korte toelichting, hebben wij besloten om de bijeenkomst van 2 december uit te stellen.

Als er vragen zijn, horen we dat graag.

Wij staan onze collega’s en relaties graag te woord.

Bij voorbaat dank voor jullie begrip.